CS Protenis Șimleu Silvaniei a organizat primul concurs oficial

După ce fost în anii anteriori gazda a diferite competiții amicale, CS Potenis Șimleu Silvaniei a reușit să organizeze la sfârșitul săptămânii trecute primul concurs oficial. Turneul s-a intitulat Cupa Protenis”, cuprins în calendarul Federației Române de Tenis și făcând parte din programul Tenis 10. Competiția a avut loc pe terenul de zgură din curtea Colegiului Național Simion Bărnuțiu din Șimleu Silvaniei, iar la start s-au aliniat peste 20 de sportivi cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani din Șimleu Silvaniei și din Oradea.  Șimleuanca Bence Kutasi a demonstrat și în fața suporterilor locali că se află într-o formă foarte bună, reușind să o învingă cu scorul de 7 – 4 pe orădeanca Patricia Goina.

Potrivit noului regulament al Federației Române de Tenis, până la vârsta de 9 ani, se pot organiya întreceri miste, astfel că Bocor Claudia, deși s-a aflat la primul turneu, a reușit să-l învingă cu scorul de 7 – 4 pe Cătălin Chioran.

La finalul întrecerii, organizatorul competiției, Barna Krisztian, care este și instructorul CS Protenis Șimleu Silvaniei s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi, dar și de nivelul la care s-a ridicat competiția. Fiecare finalist a primit la final premii, diplome și dulciurie.

Tot la finele săptămânii trtecute a avut loc în orașul Ștei Cupa Frutti Fresh„, unde șimleuanul Alexandru Pușcaș a reușit să ajungă până în finala categoriei de 16 ani, unde a fost învins de un tenismen local.

Sunt mulțumit de evoluția pe care a avut Alexandru Pușcaș în turneul de la Ștei, unde a demonstrat încă o dată că anul acesta este într- creștere de formă. Sper să continue pe aceeași linie și în competițiile viitoare, a declarat instructorul Barna Krisztian.

În perioada următoare, tenismenii șimleuani vor participa la o serie de turnee programate în Satu Mare, Oradea și Cluj.

 

One Thought to “CS Protenis Șimleu Silvaniei a organizat primul concurs oficial”

  1. Anonim

    bence un viitor nr 1 in ro

Leave a Comment